tiistai 30. joulukuuta 2014

Maanantai ja paukkupakkaset

                         Moi ! 


Eilen oli siis maanantai, ja piti mennä Proknokselle. Olin sopinut Jennyn ja Proknoksen omistajan kanssa että menen jo yhdeltä, kun lomalla pääsee valosan aikaan. No aamulla heräsin 11 aikaan, ja kävin katsomassa paljon on pakkasta, -20 astetta. Minua se ei olisi haitannut, ja olisin ihan hyvin voinut mennä köpöttelemään hevosella. Kello tuli puoli 1, ja vaarini tuli meille, ilmoitti ettei aio viedä minua palelemaan sinne. Yritin saada suostuteltua, mutta ei auttanut, eikun viesti Jennylle ja Proknoksen omistajalle että en pääse.


 Myöhemmin pakkanen oli laskenut vähän, ja menin Matildalle. Tarkoituksena oli että ratsastaisimme. Otimme ensin Matildan shetlanninponin maastakäsiteltäväksi ruohikolle. Kepsulla oli paljon virtaa, se riehui ja pomppi, eikä mistään oikein tullut mitään. Päätimme kuitenkin olla ratsastamatta ponin pelleilyn, kylmyyden ja jonkun valopään takia, joka ampui muutaman raketin melkein naapurissa. Lähdin sitten kotiin, enkä tehnyt oikeastaan mitään enään kotiin päästyäni. 


Nyt ei oikein ole ollut mitään aiheita kirjoittaa, en ole nyt käynyt ratsastamassa, enkä ole tehnyt oikeastaan mitään lomalla. Pakkanen laski tänään ihan kunnolla, ja nyt taitaa olla ihan lämpöasteita. Huomenna on siis Uusi vuosi, ja kaverini tulee meille yöksi. En ole mikään paras kuvaamaan raketteja, mutta yritän jotain uutta materiaalia saada kuvattua. Postauksessa on kuvia, mitä otin viimeviikolla :)
  Mitään joululahjaesittelypostausta en tule nyt tekemään, mutta olisi kiva tietää millaisia postauksia haluaisitte lukea :) Eli postausideoita tulemaan ! Toteutan niitä mahdollisuuksien mukaan.






4 kommenttia:

  1. vooi milja kiva blogi sulla :) ! tee tyylii joku tallipäivä kuvina tms ? 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oii kiitos saana :)! ja joo voisin tehä jokukerta :)

      Poista
  2. Kiva postaus! Videot (esim. my day tai videopostaus) olis kivoja :)

    VastaaPoista