maanantai 22. joulukuuta 2014

Maanantain ratsastus

Moi ! 

Olin tänään ratsastamassa Proknoksella jo klo 15. Ennen kun vein heppasen talliin, otettiin muutama tonttu-kuva olisi kyllä varmaan kannattanut harjata se ensin.. Vain muutama onnistui, koska kamera oli tarkentanut milloin mihinkin, poni heilui tai sen ilme ei ollut edes sinnepäin, tai minun ilme oli ihan järkyttävä. Muutama kuitenkin onnistui, mutta laitan tähän vain kaksi, sillä säästän parhaimman Jouluaatoksi.
Mutta siis jouduimme menemään taas pellolla, koska lunta ei ollut kentällä melkein yhtään, ja se oli pakkasen takia aivan jäässä. Lähdimme kävelemään aluksi maastoon yhdelle hiekkatielle. Tosin sekin oli kova autojen takia, kun hiekka oli tamppautunut ja siihen oli tullut jäätä päälle. Alkukäyntejen jälkeen siirryttiin kentän viereen pellolle. Kenttä oli jostain kohtaa kova, mutta joissakin kohdissa oli hyvä mennä. Menin taas kaikki askelajit läpi, ja otin muutaman kunnon laukkapätkän. Emme oikein voineet tehdä mitään ihmeellistä taaskaan, koska kentällä ei voi mennä. Toivon mukaan nyt tulisi kunnolla lunta niin pääsisi tekemään muutakin kun vain menemään pellolla, ja pääsisi menemään oikeasti kunnolla. Mutta en tehnyt muuta, menin sitten vain loppukäynnit ja lähdettiin talliin. Laitoin Proknokselle loimen päälle ja vein sen vielä ulos. Kellohan ei ollut vielä paljoa. 
Torstaina en mene tallille, koska on Joulu, mutta ensi maanantaina taas olen menossa. Ja toivottavasti saisin jonkun  kuvaamaan pellollakin menemistä, ja voisin taas mennä aikaisemmin ennen pimeää. 
Tässä vielä ne kuvat. 

 huomatkaa ponin puhtaus, ja kärsivä ilme :D

2 kommenttia: