tiistai 5. toukokuuta 2015

Kuvia


Moikka ! 

En ole vähään aikaan taas kirjoitellut, mutta koulu on vienyt paljon aikaa, ja koulun jälkeen en edes aina jaksa ottaa tietokonetta ja kirjoittaa postausta. Mitään kummallista ei ole tapahtunut, olen alkanut käymään mopokoulussa, ja kohta olenkin lähdössä viimeiselle teoriatunnille. Proknoksen kanssa menee ihan hyvin. Jenny teki minulle uuden bannerinkin, ja itse tykkään ainakin !
Enään 17 koulupäivää, ja sitten alkaa kesäloma ! 8. Luokka on mennyt tosi nopeasti, onneksi..
Mutta laitan tähän postaukseen vain kuvia, sillä ei oikein ole muistikuvia kyseisiltä ratsastuskerroilta, mutta parempi sekin kun ei mitään, vai ? Jenny ja Matilda on muistaakseni näitä kuvia ollut ottamassa. Yritän nyt vähän ryhdistäytyä ja alkaa postailemaan useammin. Kesällä ainakin kun ei ole koulua.

Kuvia katsoessa esiin tuli taas jälleen virheet, joita on ollut jo jonkin aikaa.. Katse on koko ajan hevosen niskassa, nyrkit ei pysy pystyssä, enkä kanna käsiä. Pitäisi alkaa kiinnittää niihin huomiota enemmän.
Postausehdotuksia olisi kiva saada, postauksiakin saattaisi olla kivempi tehdä, kun tietää mistä tykkäätte. 


 1.

 2.

 3.

 4.

 5.

 6.

 7.

 8.

 9.

10.

Mikä kuva oli teidän suosikkinne?

4 kommenttia:

  1. 10 ja 9. Postauksia kunnon lifestylestä, eli kerrot kunnolla sun päivästä. Esim. vaikka puhelimen kuvilla siitä päivästä kun saat todistuksen ja alkaa kesäloma. Ja kunnon postauksia ratsastuskerroilta, tehtävistä piirroksia ja kuvia sitten muuten ratsastuksesta :)!

    VastaaPoista